Грависинергетика подрабатываемой углепородной толщи движущимся очистным забоем - Кириченко, В.Я. (Геотехнічна механіка, 2004)
Розглянуто гравісинергетичні процеси підроблюваної вуглепородної товщі очисного вибою, що рухається. Gravysynergetic processes of the wrecked coal thickness of the cleansing coal-face, which is moving are given.