Шахтостроительные решения целевой подготовки выработанных пространств в процессе добычи природного гипса - Пономаренко, П.И.; Лесовицкая, Р.Б. (Геотехнічна механіка, 2004)
Розглянуто проблему цільової підготовки підземного простору на гіпсових шахтах для повторного використання за умов поєднання шахтобудівних рішень видобутку гіпсу та формування стійких камер для розташування промислових комплексів. On the assumption of gypsum extraction mineconstruction solutions join and stable cameras for industrial systems placement formation underground volumes at gypsum mines for repeated utilization specific-purpose opening-up problem is viewed.