Методические проработки и практическое применение подводной вибродиагностики - Сергиенко, В.Н.; Мусиенко, С.П.; Усаченко, В.Б. (Геотехнічна механіка, 2004)
Розглянуто проблему виявлення порожнин під бетонним покриттям. Встановлено можливість використання вібраційної діагностики зі змінною базою для контролю підводних об'єктів. Наведено приклад практичного використання методики. The problem of revealing of emptiness under a concrete covering is considered. The opportunity of use of vibrating diagnostics with variable base for the control of underwater objects is established. The example of practical use of a technique is given.