Испытания конусного смывного устройства в технологической схеме обогащения углей - Шевченко, А.И. (Геотехнічна механіка, 2004)
Наведені результати іспитів конусного змивного пристрою у технологічній схемі збагачення вугілля. Дано рекомендації щодо використання пристрою на збагачувальних фабриках. There are given results tests of a cone washing device in coal reaching technological scheme. There are given recommendations to use devices on reaching factories.