Научно-технические разработки на службе безопасности труда - Кузьменко, Н.С. (Геотехнічна механіка, 2004)
Наведені результати досліджень по виконанню урядової “Програми підвищення безпеки праці на вугільних шахтах” у 2003 р. і наведені пропозиції щодо підвищення їх ефективності. Results of fulfilling governmental “Program of increasing work safety at coal mines” in 2003, and propositions for increasing their efficiency are given.