Особенности методики акустических зондирований глубинного строения массива горных пород - Яланский, А.А.; Яланский, Алекс.А.; Арестов, В.В. (Геотехнічна механіка, 2004)
Розглянуто особливості методики віброакустичного зондування глибинної побудови масиву гірських порід, зокрема контролю заколів, відшарувань, тріщинуватості, плоскопаралельних структур, а також кріплення гірничих виробок, тунельного оздоблення та ін. The features of a technique of sounding (vibroacoustic control) of a plutonic constitution of a rock mass are reviewed. The attention is given to the control of block and flat-parallel structures of rock mass, mine working support, tunnels lining, etc.