Особенности ввода и обработки исходной информации при решении геомеханичческих задач с помощью персональных ЭВМ - Слащева, Е.А. (Геотехнічна механіка, 2004)
Розглянуто особливості прискореного відпрацювання розрахункових схем при вирішенні геомеханічних задач за допомогою персональних ЕОМ. The singularities of accelerated improvement of the design schemas are reviewed at a solution of the geomechanical tasks with the help of personal computers.