Анализ факторов, влияющих на механизм ударного взаимодействия эластичной футеровки с горной массой - Сухарев, В.В.; Левченко, П.В.; Белюшин, Д.В. (Геотехнічна механіка, 2013)
Целью данного исследования являлось определение факторов и способов регулировки защитных свойств эластичной футеровки путем анализа ударного взаимодействия горной массы с футерованной рабочей поверхностью. Метою даного дослідження було визначення факторів і способів регулювання захисних властивостей еластичною футерування шляхом аналізу ударної взаємодії гірської маси з футерованою робочою поверхнею. Purpose of this work was to determine factors and methods for adjusting protective properties of elastic lining and to study shock interaction between rock mass and lined work surface.