Про реалізацію основних завдань НАН України в наступному періоді, визначених Загальними зборами НАН України 15 квітня 2015 р. (стенограма наукової співдоповіді на засіданні Президії НАН України 10 липня 2015 р.) - Наумовець, А.Г.; Горбулін, В.П.; Кошечко, В.Г.; Пирожков, С.І. (Вісник НАН України, 2015)
Доповідь першого віце-президента НАН України,
голови Секції фізико-технічних і математичних наук
НАН України академіка НАН України А.Г. Наумовця.
Доповідь першого віце-президента НАН України
академіка НАН України В.П. Горбуліна.
Доповідь віце-президента
НАН України, голови Секції хімічних
і біологічних наук НАН України
академіка НАН України В.Г. Кошечка.
Доповідь віце-президента НАН України,
голови Секції суспільних і гуманітарних
наук НАН України академіка НАН
України С.І. Пирожкова.