Перспективи використання лікувальних мінеральних вод в онкології - Шестопалов, В.М.; Моісеєв, А.Ю.; Дружина, М.О. (Вісник НАН України, 2015)
На основі аналізу закордонних і вітчизняних наукових досліджень, а також
власних експериментальних даних розглянуто перспективи використання
природних мінеральних вод для профілактики онкозахворювань, лікування та реабілітації онкологічних хворих. На основе анализа зарубежных и отечественных научных исследований, а также собственных экспериментальных
данных рассмотрены перспективы использования природных минеральных вод для профилактики онкозаболеваний, лечения и реабилитации онкологических больных. In this paper, based on the analysis of foreign and domestic scientific research, as well as our own experimental data discussed
prospects for the use of natural mineral waters for the prevention of cancer, treatment and rehabilitation of cancer patients.