Системний аналіз технології виробництва масивного металевого лиття - Большаков, Вад.І.; Большаков, В.І.; Волчук, В.М.; Дубров, Ю.І. (Вісник НАН України, 2015)
У роботі показано, що застосування системного підходу сприяє розробленню методики експрес-оцінки механічних властивостей цільового продукту, одержаного реалізацією періодичного технологічного процесу. В работе показано, что применение системного подхода способствует разработке методики экспресс-оценки механических свойств целевого продукта, получаемого за счет реализации периодического технологического процесса. It is shown that the application of a systematic approach facilitates the development of rapid assessment methods of the
mechanical properties of the desired product obtained through the implementation of a batch process.