Інструментарій та основні показники статистики інноваційної діяльності підприємств - Вдовенко, Ю.В. (Вісник економічної науки України, 2014)
У статті розглянутий інструментарій та основні показники зі статистики інноваційної діяльності підприємств. Виявлені недоліки інформаційно-аналітичного забезпечення проведення статистичного аналізу інноваційної діяльності підприємств. Надані рекомендації щодо поліпшення статистичного обліку інноваційної діяльності підприємств. В статье рассмотрен инструментарий и основные показатели статистики инновационной деятельности предприятий. Выявлены недостатки информационно-аналитического обеспечения статистического анализа
инновационной деятельности предприятий. Предоставлены рекомендации по улучшению статистического учета инновационной деятельности предприятий. The article describes the tools and basic statistical indicators of innovation enterprises. Lacks information and analytical support statistical analysis of innovation in enterprises. Provided recommendations to improve the statistical record of innovation enterprises.