Формування адаптивної системи комплементарного розвитку АПК та суміжних галузей економіки України - Гончаров, В.М.; Мартинов, А.А. (Вісник економічної науки України, 2014)
Визначено передумови формування адаптивної системи комплементарного розвитку АПК як системоутворюючого фактору забезпечення стійкого економічного розвитку національної економічної системи. Сформовано модель адаптивного управління комплементарним розвитком АПК та суміжних галузей економіки України. Определены предпосылки формирования адаптивной системы комплементарного развития АПК как системообразующего фактора обеспечения стойкого экономического развития национальной экономической
системы. Сформирована модель адаптивного управления комплементарным развитием АПК и смежных отраслей экономики Украины. The preconditions of the formation of adaptive complementary development of agribusiness as a system factor in ensuring a stable economic development of the national economic system. Formed model adaptive control complementary development agribusiness and related sectors of the economy of Ukraine.