Теоретичні підходи до оцінки змісту єдиного податку - Дулік, Т.О.; Александрюк, Т.Ю. (Вісник економічної науки України, 2014)
У статті здійснено науково-теоретичне обґрунтування змісту єдиного податку та визначальних факторів доцільності його застосування в Україні суб’єктами підприємницької діяльності на основі системно-структурного підходу. В статье осуществлено научно-теоретическое обоснование содержания единого налога и определяющих факторов целесообразности его использования в Украине субъектами предпринимательской деятельности на основании системно-структурного подхода. The article carried out scientific and theoretical basis of the content of the single tax and the determining factors of the feasibility of its use in Ukraine subjects of entrepreneurial activity on the basis of the systemic-structural approach.