Теорії регіонального зростання та розвитку з інноваційною домінантою - Підоричева, І.Ю. (Вісник економічної науки України, 2014)
Визначено та систематизовано основні теорії регіонального зростання та розвитку з інноваційною домінантою, розкрито їх сутність. Запропоновано використовувати різні напрями цих теорій при розробці стратегій інноваційного регіонального розвитку в Україні. Определены и систематизированы основные теории регионального роста и развития с инновационной доминантой, раскрыта их сущность. Предложено использовать различные направления данных теорий при разработке стратегий инновационного регионального развития в Украине. The main theories of regional growth and development with an innovative dominant are defined and systematized, their essenceisopened. The various directions of the setheo- ries in developing strategiesof innovati veregional development in Ukraine are offered to use.