Контррозвідка: суть і завдання в нестабільних ринкових умовах господарювання - Живко, З.Б. (Вісник економічної науки України, 2014)
Визначено місце і завдання контррозвідки в системі економічної безпеки підприємства, побудовано структурну модель економічної безпеки підприємства, у відповідності до чого визначено мету, об’єкт, сукупність завдань, функцій контррозвідувальної діяльності та обґрунтовано критерії оцінювання її результативності. Запропоновано відповідні критерії та показники для оцінювання діяльності контррозвідки. Определено место и задачи контрразведки в системе экономической безопасности предприятия, построена структурная модель экономической безопасности предприятия, в соответствии с чем определены цель, объект, совокупность задач, функций контрразведывательной деятельности и обоснованы критерии оценивания ее результативности. Предложены соответствующие критерии и показатели для оценивания деятельности контрразведки. The place and task competitive counter system of economic security, built structure model of economic security, according to what defines the purpose, object, a set of tasks, functions counterintelligence activities and proved its effectiveness evaluation criteria. Suggest appropriate criteria and indicators for assessing the activities of counterintelligence.