Зміни регуляторної політики України в умовах підписання асоціації з Європейським Союзом - Осадча, Н.В. (Вісник економічної науки України, 2014)
Виявлено основні тенденції розвитку процесу Євроінтеграції та формування регуляторної політики України. Обґрунтовано основні підходи щодо формування регуляторного митного та податкового режиму як балансу стимулів та обмежень. Определены основные направления развития Евроинтеграции и формирования регуляторной политики Украины. Обоснованы основные подходыформирования регуляторного таможенного и налогового режима как баланса стимулов и ограничений. The basic ways of development of process of Euro-integrations and forming of regulator politics of Ukraine. The basic approaches to definition of regulator custom and tax mode as balance of stimuli and limitations are proved.