Віртуальне підприємство як резерв підвищення ефективності у нових умовах - Падерін, І.Д.; Романов, О.В.; Савельєв, І.В. (Вісник економічної науки України, 2014)
В статті надається механізм формування поняття «віртуального підприємства». Розглядається актуальність даної проблематики та наводяться приклади функціонування віртуального підприємства. Окреслено основні переваги та недоліки такого роду формувань та наведено основні етапи створення та функціонування віртуального підприємства. В статье предоставляется механизм формирования понятия «виртуального предприятия». Рассматривается актуальность данной проблематики и приводятся примеры функционирования виртуального предприятия. Очерчены основные преимущества и недостатки такого рода формирований и приведены основные этапы создания и функционирования виртуального предприятия. In this article the virtual enterprise conception formation mechanism is given. Actuality of such problem examine and virtual enterprises functioning example is provided. The main pros and cons of such type formation outlined and the main stages of the virtual enterprise creation and operation also.