Поняття державно-приватного партнерства: оцінка зарубіжних і вітчизняних визначень - Петрова, І.П. (Вісник економічної науки України, 2014)
Систематизовано і узагальнено досвід світової науки у підходах до визначення поняття "державно- приватне партнерство". На основі оцінки зарубіжних та вітчизняних визначень виявлено специфіку партнерської взаємодії держави і бізнесу та конкретизовано основні ознаки ДПП. Систематизирован и обобщен опыт мировой науки в подходах к определению понятия "государственно-частное партнерство". На основе оценки зарубежных и отечественных определений выявлено специфику партнерского взаимодействия государства и бизнеса и конкретизированы основные признаки ГЧП. The experience of the world science approaches to the definition of the concept of "public-private partnership" are systematized and summarized. Based on the evaluation of foreign and domestic definitions identified the specifics of the partnership of government and business and fleshed out the main features of the PPP.