Особливості організації інноваційної діяльності в Україні з урахуванням соціально-економічного розвитку регіонів - Мовчан, О.М. (Вісник економічної науки України, 2015)
У статті аналізується організація інноваційної діяльності на території України в умовах запобігання масовому безробіттю з урахуванням особливостей соціально-економічного розвитку регіонів. Наведено рекомендації щодо механізмів впливу інноваційної діяльності на створення робочих місць на підприємствах різних галузей економіки. В статье анализируется организация инновационной деятельности на территории Украины в условиях предотвращения массовой безработице с учетом особенностей социально-экономического развития регионов. Приведены рекомендации по механизмам влияния инновационной деятельности на создание рабочих мест на предприятиях разных отраслей экономики. Organization of innovative activities in Ukraine in context of prevention of mass unemployment in context of specifics of socio-economic development of regions is being analysed in the article. Recommendations are given relating to mechanisms of influence of innovative activities on jobs creation in enterprises of different sectors of economy.