Особливості стратегічного управління підприємством інноваційно-маркетингової орієнтації на промисловому ринку - Пілюшенко, В.Л.; Дубницький, В.І. (Вісник економічної науки України, 2015)
У дослідженні розглянуті особливості стратегічного управління підприємством інноваційно-маркетингової орієнтації в умовах цільового промислового ринку. Виконано обґрунтування структури і складових економічного та організаційного механізмів стратегічного управління промисловим підприємством інноваційно-маркетингової орієнтації. Представлена «піраміда» рівнів конкурентоспроможності в умовах промислових підприємств та їх складових детермінант, в тому числі, стосовно до цільового ринку металопродукції. В исследовании рассмотрены особенности стратегического управления предприятием инновационно-маркетинговой ориентации в условиях целевого промышленного рынка. Выполнено обоснования структуры и составляющих экономического и организационного механизмов стратегического управления промышленным предприятием инновационно-маркетинговой ориентации. Представлена «пирамида» уровней конкурентоспособности в условиях промышленных предприятий и их составляющих детерминант, в том числе, применительно к целевому рынку металлопродукции. In a study of the features of the strategic management enterprise of innovation and marketing orientation in terms of the target the industrial market. Achieved study of the structure and components of the economic and organizational mechanisms of strategic management of industrial enterprise innovation and marketing orientation. Presented "pyramid" levels of competitiveness in industrial enterprises and their constituents determinants, including, with respect to the target market of steel products.