З нагоди 85 річчя з дня народженняі 60 річчя науково-педагогічної діяльності академіка АЕН України, доктора економічних наук, професора Ковальова Валерія Миколайовича (Вісник економічної науки України, 2015)
Ковальов Валерій Миколайович відомий в Україні і світі вчений-економіст, доктор економічних наук
(з 1988 р.), професор (з 1992 р.), академік АЕН України (з 2013 р.).