З нагоди 70 річчя з дня народження і 50 річчя наукової діяльності академіка НАН України Гейця Валерія Михайловича (Вісник економічної науки України, 2015)
20 квітня 2015 року виповнюється 70 років видатному вченому-економісту, академіку НАН України,
віце-президенту Національної академії наук України,
директору ДУ «Інститут економіки та прогнозування
НАН України», лауреату Державної премії України в
галузі науки і техніки Гейцю Валерію Михайловичу, а
також відзначається 50-річчя його наукової діяльності.