Державно-приватне партнерство в сфері гастрономічного туризму як інструмент модернізаційного розвитку економіки регіонів - Скляр, Г.П.; Карпенко, Ю.В. (Економічний вісник Донбасу, 2015)
У статті з’ясовано роль державно-приватного партнерства в забезпеченні сталого розвитку туристичного бізнесу України. Визначено організаційні, соціально-орієнтовані напрями підвищення ефективності господарської діяльності та суспільної взаємодії у сфері туризму і рекреації. Окреслено напрями, ключові проблеми та завдання активізації партнерства у сфері гастрономічного туризму в Полтавській області. В статье выяснена роль государственно-частного партнерства в обеспечении устойчивого развития туристического бизнеса Украины. Определены организационные, социально-ориентированные направления повышения эффективности хозяйственной деятельности и общественного взаимодействия в сфере туризма и рекреации. Определенынаправления, ключевые проблемы и задачи активизации партнерства в сфере гастрономического туризма в Полтавской области. The article defines the role of public-private partnerships for sustainable development of tourism in Ukraine. Defined organizational, social-oriented ways of increasing the efficiency of economic activity and social interaction in tourism and recreation. Directions outlined key issues and the revitalization partnership in gastronomic tourism in Poltava region.