Управлінська діагностика зовнішньоекономічної діяльності підприємств на основі інтегральної оцінки - Вакульчик, О.М.; Книшек, О.О. (Економічний вісник Донбасу, 2015)
У статті розглянуто ключові методики інтегральної оцінки економічного стану суб’єктів господарювання; вдосконалено методику інтегральної оцінки ефективності зовнішньоекономічної діяльності підприємства. Отримана інформація є основою для управлінської діагностики та прийняття рішень щодо подальшого вибору збутових сегментів. В статье рассмотрены ключевые методики интегральной оценки экономического состояния субъектов хозяйствования; усовершенствована методика интегральной оценки эффективности внешнеэкономической деятельности предприятия. Полученная информация является основой для управленческой диагностики и принятия решений о дальнейшем выборе сбытовых сегментов. The article discusses the key methods of integrated economic assessment of enterprise; method of integrated assessment of the enterprises international business activity effectiveness has been improved. Obtained information may be used as the basis of management diagnostics and decisions about marketing segments.