Про структуру локально скінченних груп, усі неабелеві підгрупи яких субнормальні - Курдаченко, Л.A.; Семко, М.М.; Атліхан, С. (Доповіді НАН України, 2014)
Вивчено нескiнченнi групи, всi неабелевi пiдгрупи яких є субнормальними. Наведено деякi
результати про будову таких груп та дано повний опис локально скiнченних груп, що
мають вказану властивiсть. Изучены бесконечные группы, все неабелевые подгруппы которых субнормальные. Приведены
некоторые результаты о строении таких групп и дано полное описание локально конечных
групп, имеющих указанное свойство. We study infinite groups, all non-Abelian subgroups of which are subnormal. Some results of these
groups’ structure and the full description of locally finite groups having a specified property are
given.