Formation of Methodological Support Assessment of Neoindustrial Modernization - Zhykhareva, Yu.I.; Kotov, E.V. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
In the article the concept reindustrializatsiyi, the conditions of its occurrence, existence and transition to the concept of "new industrialization". The positive effects neoindustrializatsiyi social conditions of small and medium industrial businesses.For each stage of modernization of the defined set of indicators formulas weighing these indicators and integral values of phases each stage of modernization. У статті розглянуто поняття реіндустріалізації, умов її виникнення, існування та переходу до поняття "нової індустріалізації". Виявлено позитивні соціальні ефекти неоіндустріалізації, умови розвитку дрібного і середнього промислового бізнесу. Для кожної стадії модернізаціїї визначено набіріндикаторів. також формули зважування цих індикаторів та інтегральні значення фаз кожної стадії модернізації. В статье рассмотрено понятие реиндустриализации, условий ее возникновения и существования и переход к понятию «новой индустриализации». Обнаружены позитивне социальные эффекты неоиндустриализации, условия развития мелкого и среднего промышленного бизнеса. Для каждой стадии модернизации определен набор индикаторов, а также формулы взвешивания этих индикаторов и интегральные значения фаз каздой стадии модернизации.