The Quality of Lending Activity in Bulgaria - Marinov I. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
Financial result of banks is strongly dependent on the ability of their credit portfolios to generate enough revenue at risk which credit institutions find acceptable. In order to achieve stability and desirable growth of market share, banks aim to maintain a good quality of loan commitments undertaken by their clients. In this regard, expert analysis and evaluation of the suitability of bank lending are of great information significance to the management structures and successful development of commercial banks. Фінансовий результат банків залежить від здатності їх кредитних портфелів, щоб робити досить доходу в ризику, який кредитні установи знаходять прийнятним. Для того, щоб досягти стабільності і бажаного зростання ринку, банки прагнуть підтримувати добротність зобов'язань по позиках, виданих їх клієнтах. В цьому відношенні, експертиза і оцінка придатності банківського надання є великим інформаційним значенням до структур управління і успішного розвитку комерційних банків. Финансовый результат банков настоятельно зависит от способности их кредитных портфелей, чтобы производить достаточно дохода в риске, который кредитные учреждения находят приемлемым. Для того, чтобы достичь стабильности и желательного роста рынка, банки стремятся поддерживать добротность обязательств по ссудам, выданным их клиентам. В этом отношении, экспертиза и оценка пригодности банковского предоставления являются большим информационным значением к структурам управления и успешному развитию коммерческих банков.