Особливості зовнішньоекономічної діяльності підприємств сфери послуг - Сазонець, О.М.; Малашенко, Ю.А. (Економічний вісник Донбасу, 2015)
У статті розглянуто та проаналізовано особливості зовнішньоекономічної діяльності підприємств сфери послуг. Проаналізовано проблеми державного регулювання зовнішньоекономічної діяльностіпідприємств. Запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності національних підприємств сфери послуг. В статье рассмотрены и проанализированы особенности внешнеэкономической деятельности предприятий сферы услуг. Проанализированы проблемы государственного регулирования внешнеэкономической деятельности предприятий. Предложены пути решения выявлены проблем при осуществлении внешнеэкономической деятельности национальных предприятий сферы услуг. The article describes and analyzes the features of the foreign economic activity of the enterprises of sphere of services. The problems of state regulation of foreign economic activity of enterprises. The ways of solving the problems identified in the implementation of foreign economic activities of the national service industries.