Зовнішня політика лейбористів: власний курс чи продовження політики торі? - Соколов, А.; Соколов, В. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2007)
У статті розглядаються проблеми зовнішньої політики теперішнього уряду лейбористів Великої Британії, особливості та динаміка її здійснення, зв’язок із зовнішньою політикою попереднього уряду консерваторів. Визначаються основні напрями зовнішньої політики уряду Великої Британії після подій 11 вересня 2001 року в США.