Київська періодична преса 1917–1918 рр. як джерело з історії української центральної ради - Рудий, Г. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2014)
В статті аналізується процес становлення київської періодики за
доби Української Центральної Ради та її значення у вивченні історії
УЦР.
Ключові слова: Українська Центральна Рада, київська періодична
преса, київські газети. В статье анализируется процесс становления киевской периодики в период
Украинской Центральной Рады и ее значение в изучении истории УЦР.
Ключевые слова: Украинская Центральная Рада, киевская периодическая пресса,
киевские газеты. In the article the process of Kyiv periodicals in the period of Ukrainian Central Rada and
it’s importance in the studying of UCC’s history were analyzed.
Keywords: Ukrainian Central Rada, Kyiv periodicals, Kyiv newspapers.