Мале підприємництво Донецької області у 2011- 2012 роках - Благодарний, І.О.; Юріна, Н.О.; Скобцова, Г.В. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
Авторами проведено дослідження особливостей розвитку малих підприємств в 2011-2012 роках. Проаналізовано основні показники, що описують діяльність підп- риємств малого бізнесу в 2011-2012 роках. Одержано результатні аналітичні показники свідчать про неналежний стан підтримки діяльності цього сектору економіки органами управління. Надано деякі рекомендації по ефективному управ- лінню підприємств цього сектору економіки. Авторами проведены исследования особенностей развития малых предприятий в 2011-2012 годах. Проанализированы основные показатели, которые описывают деятельность предприятий малого бизнеса в 2011-2012 годах. Полученные результатные аналитические показатели свидетельствуют о ненадлежащем состоянии поддержки деятельности этого сектора экономики органами управления. Предоставлены некоторые рекомендации по эффективному управлению предприятий этого сектора экономики. The authors conducted a study of peculiarities of development of small enterprises in 2011-2012 years. Analyzed the main indicators describing the activities of small businesses in 2011-2012. The obtained effective analytical figures indicate inadequate state support the activities of this sector of the economy by the government. There are recommendations for the effective management of enterprises in this sector of the economy.