Великі відхилення для імпульсних процесів накопичення в схемі фазового укрупнення - Королюк, В.С.; Самойленко, І.В. (Доповіді НАН України, 2014)
Розглянуто проблему великих вiдхилень для iмпульсного процесу накопичення в схемi фазового укрупнення. Знайдено нелiнiйний експоненцiйний генератор, що визначає розв’язок цiєї проблеми за умов тотального та локального балансу. Рассмотрена проблема больших уклонений для импульсного процесса накопления в схеме
фазового укрупнения. Найден нелинейный экспоненциальный генератор, определяющий решение этой проблемы в условиях тотального и локального баланса. We study the large deviation problem for an impulsive process of accumulation in a phase merging
scheme. A nonlinear exponential generator that solves this problem is found under the total and
local balance conditions.