ФМР в обмінно-зв’язаних багатошарових структурах - Козак, І.М.; Поліщук, Д.М.; Кравець, А.Ф.; Голуб, В.О.; Korenivski, V. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2015)
В даній статті наведено результати досліджень феромагнетного резонансу (ФМР) в обмінно-зв’язаних багатошарових структурах типу «феромагнетик/слабомагнетний прошарок/закріплений феромагнетик». В данной статье приведены результаты исследований ферромагнитного резонанса (ФМР) в обменно-связанных многослойных структурах типа «ферромагнетик/слабомагнитная прослойка/закреплённый ферромагнетик». In this article, the results of investigations of ferromagnetic resonance (FMR) in exchange-coupled multilayer structures such as ‘ferromagnet/weakly magnetic layer/fixed ferromagnet’ are presented.