Потенціал забезпечення економічної безпеки підприємства: теоретичні аспекти - Штангрет, А.М.; Пушак, Г.І. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
В статті, виходячи із складних умов ведення бізнесу для вітчизняних суб’єктів господарювання, доведено пріоритетність забезпечення необхідного для існування та розвитку рівня економічної безпеки. Обґрунтовано доцільність визначення та формування відповідного методичного забезпечення для терміну «потенціал забезпечення економічної безпеки підприємства» як базового для гарантування економічної безпеки на мікрорівні. В статье, исходя из сложных условий ведения бизнеса для отечественных субъектов хозяйствования, доказано приоритетность обеспечения необходимого для существования и развития уровня экономической безопасности. Обоснована целесообразность определения и формирования соответствующего методического обеспечения для термина «потенциал обеспечения экономической безопасности предприятия» как базового для обеспечения экономической безопасности на микроуровне. The article, based on the complex business environment for domestic businesses, providing proven priority for the existence and development of economic security. Expediency definition and formation of the methodological support for the term «potential for economic security» as a base to ensure economic security at the micro level.