К выбору очертаний контуров плоской путевой структуры электродинамической транспортной системы - Радченко, Н.А.; Губа, Т.Л.; Кузнецова, Т.И. (Техническая механика, 2010)
Приведены результаты теоретических исследований, которые оценивают пространственные колебания и стойкость левитационного движения электродинамического транспортного экипажа вдоль плоской дорожной структуры для случаев разного очертания ее путевых контуров Наведені результати теоретичних досліджень, які оцінюють просторові коливання і стійкість левітаційного руху електродинамічного транспортного екіпажу вздовж плоскої шляхової структури для випадків різного окреслення її шляхових контурів. The results of theoretical investigations on evaluation of spatial oscillations and the stability of the levitation motion of an electrodynamic transportation vehicle along a flat track structure with different shapes of track contours are presented.