О слоениях сфер - Болотов, Д.В. (Доповіді НАН України, 2014)
Дается ответ на вопрос Г. Штака о существовании на сферах слоений коразмерности один неотрицательной кривизны. Дається вiдповiдь на питання Г. Штака про iснування на сферах шарувань ковимiрностi один невiд’ємної кривини. We give an answer on G. Stuck’s question about the existence of codimension-one foliations with nonnegative curvature on spheres.