The thermonuclear reactor conceptual project based on the multislit electromagnetic trap - Lavrent'ev, O.A.; Maslov, V.A.; Germanova, S.V.; Krutko, N.A.; Shevchuk, B.A. (Вопросы атомной науки и техники, 2009)
The thermonuclear reactor conceptual design based on the multislit electromagnetic trap with axisymmetric
geometry of the magnetic field is developed. Plasma parameters are: density ne,i = 8·10¹⁹ m⁻³, electron temperature Тe = 34 keV, ion temperature Ti = 38 keV, plasma volume VP = 1140 m³ . The magnetic, electrostatic, vacuum systems and the blanket of thermonuclear reactor are presented. Розроблено концептуальний проект термоядерного реактора на основі багатощілинної електромагнітної
пастки з вісесиметричною геометрією магнітного поля. Параметри плазми: густина ne,i = 8·10¹⁹ м⁻³, температура электронів Тe = 34 keV, температура іонів Ti = 38 keV, об’єм плазми VP = 1140 м³. Представлено магнітну, електростатичну, вакуумну системи та бланкет термоядерного реактора. Разработан концептуальный проект термоядерного реактора на основе многощелевой электромагнитной
ловушки с осесимметричной геометрией магнитного поля. Параметры плазмы: плотность ne,i = 8·10¹⁹ м⁻³,
температура электронов Тe = 34 keV, температура ионов Ti = 38 keV, объём плазмы VP = 1140 м³. Представлены
магнитная, электростатическая, вакуумная системы и бланкет термоядерного реактора.