Умови Ліпшиця для випадкових процесів з банахових просторів Fψ(Ω) випадкових величин - Затула, Д.В.; Козаченко, Ю.В. (Доповіді НАН України, 2014)
Дослiджено лiпшицеву неперервнiсть випадкових процесiв з банахових просторiв Fψ(Ω),
знайдено оцiнки розподiлу норм таких процесiв. Исследована липшицева непрерывность случайных процессов из банаховых пространств
Fψ(Ω), найдены оценки распределения норм таких процессов. We study the Lipschitz continuity of random processes from Banach spaces Fψ(Ω) and obtain the
estimates for a distribution of the norms of such processes.