Національне пробудження - Крисаченко, В.; Степико, М. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2005)
Рецензія на книгу: Гальчинський А. С. Час національного пробудження. Публіцистичне есе. — К.: НІСД, 2004. — 152 с.