Програма створення та збереження робочих місць у Донецькій та Луганській областях на період до 2017 року і наукова експертиза її проекту - Антонюк, В.П.; Ляшенко, В.І.; Новікова, О.Ф.; Котов, Є.В.; Чумаченко, М.М. (Управління економікою: теорія та практика, 2014)
Здійснено науковий аналіз змісту проекту Програми створення та збереження робочих місць у Донецькій та Луганській областях на період до 2017 року, яка спрямована на подолання кризових явищ, зроблено пропозиції щодо її удосконалення та посилення модернізаційного аспекту й забезпечення постіндустріального розвитку даних територій. Изложен научный анализ содержания проекта Программы создания и сохранения рабочих мест в Донецкой и Луганской областях на период до 2017 года, которая направлена на преодоление кризисных явлений, сделаны предложения по ее усовершенствованию и усилению модернизационного аспекта и обеспечения постиндустриального развития данных территорий. In the article the scientific analysis of maintenance of project of Program of creation and maintenance of workplaces is expounded in Donetsk and Luhansk areas on a period to 2017, which is sent to overcoming of the crisis phenomena, suggestions are done on her improvement and strengthening of modernisation aspect and providing of postindustrial development of these territories.