Промисловість сходу України: сучасні виклики та потенційні напрями розвитку - Кузьменко, Л.М.; Солдак, М.О.; Дубініна, М.В. (Управління економікою: теорія та практика, 2014)
Визначено загальні тенденції розвитку промислових регіонів України, запропоновано класифікацію регіонів України за рівнем промислового розвитку, що може стати підґрунтям для розробки відповідних заходів державної промислової політики, стратегічного планування розвитку промисловості регіонів. Определены общие тенденции развития промышленных регионов Украины, предложена классификация регионов Украины по уровню промышленного развития, что может стать основой для разработки соответствующих мероприятий государственной промышленной политики, стратегического планирования развития промышленности регионов. Certainly general progress of industrial regions of Ukraine trends, classification of regions of Ukraine is offered after the level of industrial development, which can become subsoil for development of the proper measures of public industrial policy, strategic planning of development of industry of regions.