Механізми державного регулювання проектів транскордонного співробітництва - Ліньков, М.О. (Управління економікою: теорія та практика, 2014)
Розглянуто сутність механізмів державного регулювання транскордонного співробітництва, особливості його функціонування в Україні на сучасному етапі соціально-економічного розвитку. Проаналізовано стан та особливості функціонування механізмів державного регулювання проектів транскордонного співробітництва. Запропоновано шляхи вдосконалення державного регулювання транскордонного співробітництва. Рассмотрены сущность механизмов государственного регулирования трансграничного сотрудничества, особенности его функционирования в Украине на современном этапе социально-экономического развития. Проанализировано состояние и особенности функционирования механизмов государственного регулирования проектов трансграничного сотрудничества. Предложены пути совершенствования государственного регулирования трансграничного сотрудничества. Essence of state regulation of cross-border cooperation, particularly its operations in Ukraine at the present stage of socio-economic development was considered. Status and details state regulation of cross-border cooperation was analysised here. Proposed ways to improve state regulation of cross-border cooperation.