Особливості теоретичних підходів до дослідження інноваційної інфраструктури - Шульга, Г.В. (Управління економікою: теорія та практика, 2014)
Виокремлено три групи теоретико-методологічних підходів до дослідження інфраструктури інновацій. Проаналізовано кожну групу підходів. Визначено головні напрями вдосконалення методів дослідження фізичної та соціальної інноваційної інфраструктури. Выделены три группы теоретико-методологических подходов к исследованию инновационной инфраструктуры. Проанализирована каждая группа подходов. Определены главные направления совершенствования методов исследования физической и социальной инновационной инфраструктуры. The article is divided into three groups of theoretical and methodological approaches to the research of innovation infrastructure. It is analyzed each group of approaches. It is identified the main directions of improving research methods of physical and social innovation infrastructure.