Исследование законов распределения, используемых для анализа продуктов измельчения - Пожидаев, В.Ф.; Прядко, Н.С. (Техническая механика, 2012)
Изучено поведение и области применения весовой функции распределения по крупности, подчиняющейся двум законам распределения: модифицированному логарифмическому нормальному распределению Колмогорова и обобщенному закону распределения Вейбулла. Определена точка их стыковки и связь параметров обоих формул, регулирующих характер поведения кривой распределения на всей области существования. Вивчено поводження й області застосування вагової функції розподілу за крупністю, що підкоряється двом законам розподілу: модифікованому логарифмічному нормальному розподілу Колмогорова й узагальненому закону розподілу Вейбулла. Визначено місце їхнього стикування й зв'язок параметрів обох формул, що регулюють характер поводження кривої розподілу на всій області існування. The behavior and applications of the weighting function of distribution in size are studied according to the two distribution laws: Kolmogorov’s modified logarithmic normal distribution and Vabull’s generalized distribution. The point of their coincidence and parametric coupling for both of formulae controlling the behavior of the distribution curve along the whole existence region is determined.