Важливий чинник розбудови незалежної України - Стьопін, А. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2007)
Рецензія на могографію: Василенко С.Д., Василенко М.Д. Геополітика України: Монографія. – Одеса: Друк, 2007. – 360 с.