Методический подход к расчету и выбору параметров барботажной системы топливоподготовки - Сало, М.П.; Сичевой, А.В. (Техническая механика, 2014)
Целью работы является разработка обобщенного методического подхода к описанию физической картины, возникающей в процессе топливоподготовки при барботаже, а также определение на этой основе проектных параметров барботажных коллекторов, обеспечивающих нивелирование технологической равновесности процесса. Метою роботи є розробка узагальненого методичного підходу до опису фізичної картини, що виникає в процесі паливопідготовки при барботажі, а також визначення на цій основі проектних параметрів барботажних колекторів, що забезпечують нівелювання технологічної рівноважності процесу. The research subject is to develop a generalized methodic approach to description of a physical pattern during the propellant preparation with splashing as well as determination of the design parameters of splashing collectors for levelling a technological balance of the process.