Информационная технология управления тонким измельчением - Прядко, Н.С.; Стрельников, Г.А. (Техническая механика, 2014)
Цель работы – определение условий снижения энергоемкости тонкого помола при соблюдении необходимого выхода тонкодисперсного продукта на основе результатов акустического мониторинга процесса измельчения с применением информационных технологий. На основі узагальнення результатів досліджень розроблено інформаційну технологію струминного подрібнення, що дозволяє при мінімальній кількості початкових експериментальних даних акустичного моніторингу виконати вибір оптимальних параметрів процесу струминного подрібнення для різних матеріалів і технологічних режимів. The research aim is to define conditions for lowering in the power consumption of fine grinding in conditions of a necessary yield of the fine dispersion product, based on the results of acoustic monitoring for grinding using information technologies.