Достатні умови збіжності асимптотичного ряду В.О. Марченка для власних значень задачі Штурма–Ліувілля - Макаров, В.Л. (Доповіді НАН України, 2014)
За допомогою FD-методу знайдено достатнi умови збiжностi асимптотичного ряду
В. О. Марченка для √λn, де λn — власне значення задачi Штурма–Лiувiлля з полiномiальним потенцiалом С помощью FD-метода найдены достаточные условия сходимости асимптотического ряда
В. А. Марченко для √λn, где λn — собственное значение задачи Штурма–Лиувилля с полиномиальным потенциалом. We state sufficient conditions for the convergence of the V.A. Marchenko asymptotic series for
√λn, where λn are the eigenvalues of the Sturm–Liouville problem with polynomial potential, by
using the functional discrete method.