Сільська територіальна громада як складник політичної системи суспільства - Павлов, О. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2007)
У статті на основі висвітлення феномена самоврядності, розкриття сутності та функцій сільської територіальної громади визначається її місце у політичній системі суспільства.